EcoRun Hîncești și-a premiat în weekend câștigătorii

Câștigătorii competiției EcoRun Hîncești au fost premiați într-o atmosferă festivă de către organizatorii evenimentului, dar și Primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari. Ei au primit câte o cupă originală, dar și mai multe premii oferite de partenerii competiției – operatorul numărul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, Magazinul 21K Sports și Corporația Siberian Health.

La proba Cross Masculin (10 km), primele locuri au fost ocupate de Golovei Andrei, locul I cu un timp de 0:48:10, Cisteacov Maxim, locul II cu 0:48:36 și Pinzari Cristin, locul III cu 0:51:42.

La proba Cross Feminin, primele locuri au fost ocupate de Cozma Elena, locul I cu un timp de 0:58:51, Jizdan Arpine, locul II cu 1:02:51 și Leu Alexandra, locul III cu 1:03:46.

La Semimaraton Masculin (21 km), primele locuri au fost ocupate de Țimbălari Igor, locul I cu un timp de 1:43:25, Halapciuc Daniel, locul II cu 1:45:48 și Javgureanu Artiom, locul III cu 1:45:56.

La Semimaraton Feminin (21 km), primele locuri au fost ocupate de Zbirna Natalia, locul I cu un timp de 1:44:42, Chilaru Mihaela, locul II cu 2:02:43 și Golodenco Tatiana, locul III cu 2:14:49.

Sportivii care au ocupat primele locuri au fost premiați de operatorul numărul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, cu câte un ceas inteligent ZeRound 2 HR Premium. Deținătorii “argintului” au fost premiați de Magazinul 21K Sports cu câte o pereche de încălțăminte pentru trail running INOV-8. Iar sportivii care au ocupat locurile trei, au fost premiați de Reprezentanța Siberian Health din Republica Moldova, cu câte un set de vitamine și minerale pentru un antrenament mai eficient.

Toți premianții au primit câte o cupă originală, produsă de meșterul popular Ivan Prividiuc, dar și câte un cadou din partea Primarului Orașului Hîncești, Alexandru Botnari.

Ceilalți peste 100 de participanți la competiție au participat la o tombolă, în cadrul căreia au fost puse la bătaie două brățări inteligente Garmin VIVOFIT 4, oferite de Garmin Moldova, cinci cadouri oferite de COMPRESSPORT prin Magazinul 21K Sports și 10 seturi de vitamine și minerale oferite de Siberian Health Moldova.

Următoarea competiție organizată de comunitatea RunMoldova este programată pentru 26 mai 2018. Înregistrarea aici:

Înregistrare

RunMoldova este o comunitate necomercială, scopul căreia este promovarea unui mod sănătos și activ de viață. Membrii acestei comunități sunt sportivi amatori și profesioniști, care practică diverse tipuri de probe sportive, accentul fiind pus pe alergare și trail. RunMoldova își propune să popularizeze modul activ de viață prin susținerea și organizarea unor manifestații sportive disponibile publicului larg, inclusiv competiții, tabere de alergare și alte activități.

Pentru mai multe informații:
Iulian Bercu, 068641800

No Replies to "EcoRun Hîncești și-a premiat în weekend câștigătorii"