EcoRun Nisporeni și-a premiat câștigătorii

Câștigătorii competiției EcoRun Nisporeni au fost premiați într-o atmosferă festivă de către Primarul orașului Nisporeni, Grigorii Robu, și organizatorii evenimentului. Ei au primit câte o cupă originală, dar și mai multe premii oferite de partenerii competiției – operatorul numărul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, Magazinul 21K Sports și Corporația Siberian Health.

La proba Cross, Open Feminin (12 km), primele locuri au fost ocupate de Burciu Mariana, locul I cu un timp de 1:17:05, Sinic Diana, locul II cu 1:18:23 și Brinzari Alexandra, locul III cu 1:20:37.

La proba Cross, Open Masculin (12 km), primele locuri au fost ocupate de Iovschii Valerii, locul I cu un timp de1:07:15, Bastovoi Valentin, locul II cu 1:12:42 și Ciobanu Victor, locul III cu 1:16:23.

La Semimaraton, Open Masculin (24 km), primele locuri au fost ocupate de Bogaci Andrei, locul I cu un timp de 2:07:36, Olari Vasile, locul II cu 2:08:49 și Bolea Iurii, locul III cu 2:22:12.

La Semimaraton, Open Feminin (24 km), primele locuri au fost ocupate de Sacara Zinaida, locul I cu un timp de 2:32:52, Golodenco Tatiana, locul II cu 2:42:25 și Voronina Anna, locul III cu 2:53:30.

Sportivii care au ocupat primele locuri au fost premiați de operatorul numărul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, cu câte un ceas inteligent ZeRound 2 HR Premium.

Deținătorii “argintului” au fost premiați de Magazinul 21K Sports cu câte o pereche de încălțăminte pentru trail running INOV-8.

Iar sportivii care au ocupat locurile trei, au fost premiați de Reprezentanța Siberian Health din Republica Moldova, cu câte un set de vitamine și minerale pentru un antrenament mai eficient.

Toți premianții au primit câte o cupă originală, produsă de meșterul popular Ivan Prividiuc, dar și câte un cadou din partea Primarului Orașului Nisporeni, Grigorii Robu.

Ceilalți participanți la competiție au participat la o tombolă, în cadrul căreia au fost puse la bătaie două brățări inteligente Garmin VIVOFIT 4, oferite de Garmin Moldova, cinci cadouri oferite de COMPRESSPORT prin Magazinul 21K Sports și câte 10 seturi de vitamine și minerale oferite de Siberian Health Moldova și seturi de sare Relaxa Aromatherapy.

RunMoldova este o comunitate necomercială, scopul căreia este promovarea unui mod sănătos și activ de viață. Membrii acestei comunități sunt sportivi amatori și profesioniști, care practică diverse tipuri de probe sportive, accentul fiind pus pe alergare și trail. RunMoldova își propune să popularizeze modul activ de viață prin susținerea și organizarea unor manifestații sportive disponibile publicului larg, inclusiv competiții, tabere de alergare și alte activități.

Pentru mai multe informații:
Ipatii Sergiu, 069328884

No Replies to "EcoRun Nisporeni și-a premiat câștigătorii"