Finaliștii EcoRun Nisporeni vor primi premii în valoare totală de peste 30 de mii de lei

Finaliștii cursei EcoRun Nisporeni vor duce acasă, pe lângă medalii și cupe, o serie de cadouri utile în antrenamentele zilnice și competițiile de trail running, în valoare totală de peste 30 de mii de lei. Pentru locurile de pe podiumul concursului, care va starta sâmbătă 26 mai, ora 9:00, vor concura circa 200 de sportivi din Republica Moldova și de peste hotare.

„În joc” vor fi puse 12 premii, pentru fiecare primii trei sportivi care vor trece linia de finiș, la categoriile General Masculin și General Feminin, la ambele distanțe.

Sportivii care se vor plasa pe locul trei vor primi câte un set de suplimente alimentare bioactive, oferite de Reprezentanța din Republica Moldova a Corporației Health. Această companiede dezvoltă și produce activ un spectru larg de suplimente alimentare bioactive și produse cosmetic, la baza cărora se află cercetările științifice a proprietăților plantelor medicinale din Baikal și Munții Altai.

Alergătorii care se vor plasa pe locul second vor fi premiați cu câte o pereche de încălțăminte INOV8, oferit de Magazinul 21K Sports, care propune echipamente și alimente sportive pentru un stil activ de viață.

Liderii curselor vor fi premiați de operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – internet – TV, compania Moldtelecom, cu câte un MyKronoz Zeround 2 HR.

EcoRun Nisporeni este organizate în parteneriat cu Ministerul Culturii, Educației și Cercetării și Ministerul Afacerilor Interne. Partenerii generali competiției sunt Operatorul Național Moldtelecom, “Zahăr Cinci Inimioare” și importatorul DAAC-Hermes.

RunMoldova este o comunitate necomercială, scopul căreia este promovarea unui mod sănătos și activ de viață. Membrii acestei comunități sunt sportivi amatori și profesioniști, care practică diverse tipuri de probe sportive, accentul fiind pus pe alergare și trail. RunMoldova își propune să popularizeze modul activ de viață prin susținerea și organizarea unor manifestații sportive disponibile publicului larg, inclusiv competiții, tabere de alergare și alte activități.

 

 

No Replies to "Finaliștii EcoRun Nisporeni vor primi premii în valoare totală de peste 30 de mii de lei"