REGULAMENT MILIONARINPASI 2.0(22)

Prezentul regulament se referă participării la concursul #milionarinpasi, desfășurat în perioada 31 octombrie 2022 – 4 decembrie 2022

OBIECTUL CONCURSULUI

Numărul de pași adunați săptămânal cu o limită minimă de intrare în concurs de 100 000 de pași per săptămână, contabilizați în fiecare luni, până la ora 18.00. Postările/raportările efectuate marți – nu se mai numără.

ÎNREGISTRARE & VALIDARE

SE ADMITE LA CONCURS – orice persoană activă, cu vârstă de peste 18 ani, care dispune de un dispozitiv GARMIN sau alt gadget apt de a număra pași cu o APPlicație dedicată gadgetului care să ofere dovadă verificabilă a numărului săptămânal al pașilor.

ATENȚIE – nu se admit aplicații pedometre ce lucrează doar cu telefonul, pentru că au numărul de pași îndeplinit alterabil manual.

Sunt admiși la concurs doar persoanele înregistrate prealabil în Formularul Google de mai jos, în perioada 19 – 30 octombrie 2022.

După data de 30 octombrie 2022 nu se mai admit participanți la concurs.

REGULI DE RAPORTARE

Pentru perioada 31 octombrie – 4 decembrie (5 săptămâni consecutive)

Toți participanții ADMIȘI PENTRU CONCURS:

 1. Adună săptămânal (Luni, 0:00:00 – Duminică, 23:59:59) minim 100 000 de pași;
 2. Postează statistica săptămânii trecute pe contul personal de Facebook:
  • Luni, de la 0:00 până la 18.00,
  • Într-o postare PUBLICĂ,
  • Cu hashtag-ul #milionarinpasi,
  • 7 capturi de ecran (printscreenuri) cu numărul de pași pentru fiecare zi a săptămânii trecute,
 3. Vedeți exemplu de postare pe Facebook mai jos

Mai jos vedeți capturi de ecran exemplu (screenuri) care vor fi acceptate pentru concurs:

Marți, toți participanții admiși, participă la extragerea organizată de GARMIN Moldova, principalul premiu fiind un dispozitiv GARMIN, care este extras primul. Câștigătorul acestuia nu mai participă la următoarele extrageri din această zi (la fel ca și fiecare câștigător ulterior).

La extragerea săptămânală participă doar alergătorii care au îndeplinit baremul pentru săptămâna pentru care este organizată extragerea. Dacă nu s-au calificat – participă în una din următoarele săptămâni.

PREMII

PREMIUL MARE este extras doar pentru participanții care au îndeplinit baremul de 100 000 de pași în toate cele cinci săptămâni ale concursului și au fost validați pentru participare la concurs (indiferent dacă au mai câștigat dispozitive GARMIN în una sau mai multe din săptămânile precedente ale concursului).

Premiul Mare – Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

31 octombrie – 6 noiembrie 2022Garmin Vivofit 4
7 noiembrie – 13 noiembrie 2022Garmin Vivosmart 5
14 noiembrie – 20 noiembrie 2022Garmin Vivoactive 4S
21 noiembrie – 27 noiembrie 2022Garmin Vivomove Style
28 noiembrie – 4 decembrie 2022Garmin Venu 2

ALTE CONDIȚII

Organizatorii pot solicita orice dovezi suplimentare pentru a verifica identitatea participantului și veridicitatea datelor prezentate. Organizatorii pot publica orice top-uri ale concursului cu menționarea numelor sportivilor fără a solicita acceptul acestora.