Proiectul RUNMOLDOVA pe MONT BLANC a fost lansat la Chișinău

Run Moldova pe Mont Blanc! O denumire zurlie, un scop mai mult decât serios – linia de finiș a competiției Ultra Trail du Mont Blanc – UTMB! Trei alergători Republica Moldova își propun să demonstreze că și cea mai importantă competiție de trail running din lume, este o țintă care poate fi atinsă, cu multă perseverență și încredere în capacitățile proprii.

Împeună cu Sergiu Ipatii și Serghei Dzero ne propunem să valorificăm pe deplin cele câteva mii de kilometri alergați, în acest an de fiecare dintre noi, până la startul UTMB® 2018, în august curent.

Pe parcursul întregii aventuri, a acestei veri, vă vom povesti despre toți pașii făcuți în această direcție: antrenamente, competiții intermediare, “secrete” ale planificării și optimizării cheltuielilor pentru călătorie, securizarea personală și a bunurilor, asigurarea unui comfort accesibil și “descoperirile” culinare.

În drumul spre UTMB® 2018, alături de noi, vor fi partenerii noștri – compania AirMoldovaMobiasbancă – Groupe Société Générale și Chateau Vartely Wine. Culture and Leisure Resort care suțin ideia că “formula de aur” pentru o societate sănătoasă și activă, sunt, în mare parte, parteneriatele în sport. Parteneriate promovate de o comunitate de afaceri, social responsabilă, cu o orientare exclusivă spre necesitățile cliențiilor săi.

Deci, să înceapă drumul spre UTMB® 2018#runmoldovapemontblanc

No Replies to "Proiectul RUNMOLDOVA pe MONT BLANC a fost lansat la Chișinău"