S-a dat START înregistrărilor la prima ediție a VOLVO ULTRA RACE din Codrii Moldovei!

Călătoria de vis în inima Regatului Cerbilor din preajma Vinăriei Poiana începe, din momentul în care RunMoldova a anunțat deschiderea înscrierilor la această competiție. Alergătorilor le sunt propuse trei distanțe – Cross, Maraton și Ultra, prin rezervația de cerbi din Codrii Moldovei.

“Am selectat cu grijă traseele curselor pentru a le oferi alergătorilor cele mai frumoase priveliști din zonă, ba mai mult, această competiție este singura care trece prin “inima” rezervației de cerbi din Republica Moldova. În toate alergările de recunoaștere am înțeles aceste minunate viețuitoare a Codrilor”, susțin organizatorii. Ei menționează că VOLVO ULTRA RACE 2019 va fi o competiție plină nu doar de alergare prin locuri fantastice, dar și de dispoziție și activități recreaționale pentru sportivi și familiile acestora.

Finaliștii celor trei curse, câte trei locuri la general pentru Femei și Bărbați, vor fi premiați de Medpark International Hospital, 21K Sports, Relaxa Aromatherapy și Vinaria Poiana.

Mai mult decât atât, toți sportivii prezenți la linia de Finiș, vor participa la o tombolă cu premii valoroase oferite de GARMIN MOLDOVA și 21K Sports. Pe lângă aceasta, dispoziția superbă de la linia de sosire va fi asigurată de multă muzică și deliciile oferite de Gourmet și Vinăria Poiana.

Organizatorii promit să revină cu mai multe detalii despre cadouri și premii, precum și programul VOLVO UTRA RACE.

Deocamdată, alergătorilor interesați se propune să facă cunoștință cu:

Regulamentul oficial al competiției: http://runmoldova.com/volvo-ultra-race/regulament/
Forma pentru înscriere: http://runmoldova.com/volvo-ultra-race/inregistrare/

Parteneri generali ai evenimentului VOLVO ULTRA RACE sunt Volvo Cars Moldova, http://www.suedzucker.md și Medpark International Hospital.

Competiția va fi organizată cu sprijinul partenerilor – Franzeluța, 21K Sports, Garmin Moldova, Gourmet – Supermarket de Bon Ton, Nakana Motorsport Adventures, Relaxa Aromatherapy și Red Bull.

De starea fizică perfectă a sportivilor vor avea grijă
“Comoara sănătății – Heel” și experții KinetoTerra – Centru de Recuperare Medicală.

Toate evenimentele Run Moldova din anul 2019 sunt desfășurate cu suportul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova!

No Replies to "S-a dat START înregistrărilor la prima ediție a VOLVO ULTRA RACE din Codrii Moldovei!"