În doar trei zile numărul sportivilor înregistrați pentru EcoRun Nisporeni a crescut până la 170 de persoane

 

În doar trei zile numărul sportivilor înregistrați pentru EcoRun Nisporeni a crescut până la 170 de persoane din cele 180 de locuri disponibile. 110 dintre sportivi și-au garantat participarea prin achitarea taxei de înregistrare. Reamintim că participarea la concursul EcoRun Nisporeni este garantată EXCLUSIV de înregistrarea plătită, iar extinderea numărului de locuri anunțat din start este imposibilă!

Readucem aminte că la acest eveniment sunt disponibile 180 de locuri, iar înregistrările vor fi închise la ora 12.00 pe data de 20 mai 2018.

Pentru a fi validat și a participa la competiție sunt obligatorii cei doi pași.

Înregistrarea pe http://runmoldova.com/eco-run-nisporeni/inregistrare/

Achitarea aici: https://iticket.md/event/ecorun-nisporeni sau magazinele Garmin Moldova și 21k Sports.

sau

susținera prin donație (minim egală cu prețul de participare) unul din ONG-urile partenere (CCF/ HHC Moldova, Hospices of Hope Moldova și Save Life – Salvați Viața – Спаси Жизнь).

Anunțați despre aceste proceduri și prietenii alergători! Vă urăm mult succes la antrenamente și Vă așteptăm la Ecorun Nisporeni pe data de 26 mai, unde împreună vom serba 400 de ani de la fondarea orașului Nisporeni.

Mai multe informații găsiți aici https://www.facebook.com/events/354521571724822/

No Replies to "În doar trei zile numărul sportivilor înregistrați pentru EcoRun Nisporeni a crescut până la 170 de persoane"