Peste 130 de sportivi s-au înregistrat până la acest moment pentru a participa la EcoRun Nisporeni

Peste 130 de sportivi s-au înregistrat până la acest moment pentru a participa la EcoRun Nisporeni

Mai mult de jumătate din cei peste 130 de sportivi care s-au înregistrat până la această oră pentru a participa la competiția EcoRun Nisporeni au fost validați după ce și-au achitat participarea. Reamintim că participarea la concurs este garantată de înregistrarea plătită.

Numărul sportivilor, originari din Nisporeni, este de circa 20 de persoane, iar 10 alergători au ales să alerge pentru una din cele trei ONG-uri de binefacere partenere RunMoldova (CCF/ HHC Moldova, Hospices of Hope Moldova și Save Life – Salvați Viața – Спаси Жизнь).

Readucem aminte că la acest eveniment sunt disponibile 180 de locuri, iar înregistrările vor fi închise la ora 12.00 pe data de 20 mai 2018.

Pentru a fi validat și a participa la competiție sunt obligatorii cei doi pași.

Înregistrarea pe http://runmoldova.com/eco-run-nisporeni/inregistrare/

Achitarea aici: https://iticket.md/event/ecorun-nisporeni sau magazinele Garmin Moldova și 21k Sports.

sau

susținera prin donație (minim egală cu prețul de participare) unul din ONG-urile partenere (CCF/ HHC Moldova, Hospices of Hope Moldova și Save Life – Salvați Viața – Спаси Жизнь).

Anunțați despre aceste proceduri și prietenii alergători! Vă urăm mult succes la antrenamente și Vă așteptăm la Ecorun Nisporeni pe data de 26 mai, unde împreună vom serba 400 de ani de la fondarea orașului Nisporeni.

Mai multe informații găsiți aici https://www.facebook.com/events/354521571724822/

 

No Replies to "Peste 130 de sportivi s-au înregistrat până la acest moment pentru a participa la EcoRun Nisporeni"