Toți participanții EcoRun Nisporeni vor participa la o tombolă cu multe premii

Cei circa 200 de sportivi validați pentru participarea la competiția EcoRun Nisporeni vor participa la o tombolă cu circa 20 de premii valoroase. Tombola va fi organizată sâmbătă, 26 mai, după manifestația de premiere.

Principalele loturi, participante la tombolă, sunt două brățări inteligente Vivofit 4, oferite de GARMIN Moldova.

Pe lângă acestea, Magazinul de mărfuri pentru un mod activ de viață, 21K Sports, va oferi sportivilor cinci accesorii pentru alergare, produse de brandurile cu renume, HAD, F-LITE COMPRESSPORT și SIS.

Coporația Siberian Health va oferi posibilitatea pentru 10 alergători să primească câte un set de suplimente alimentare sportive, care vor contribui la noi performanțe în antrenamentele și commpetițiile ulterioare.

EcoRun Nisporeni este organizate în parteneriat cu Ministerul Culturii, Educației și Cercetării și Ministerul Afacerilor Interne. Partenerii generali competiției sunt Operatorul Național Moldtelecom, “Zahăr Cinci Inimioare” și importatorul DAAC-Hermes.

RunMoldova este o comunitate necomercială, scopul căreia este promovarea unui mod sănătos și activ de viață. Membrii acestei comunități sunt sportivi amatori și profesioniști, care practică diverse tipuri de probe sportive, accentul fiind pus pe alergare și trail. RunMoldova își propune să popularizeze modul activ de viață prin susținerea și organizarea unor manifestații sportive disponibile publicului larg, inclusiv competiții, tabere de alergare și alte activități.

No Replies to "Toți participanții EcoRun Nisporeni vor participa la o tombolă cu multe premii"